Szalók Yacht Klub - Abádszalók

Abádszalók

A felejthetetlen nyaralás élménye, az ártéri erdők csendje, a holtágak érintetlensége, a szigetek magánya, a végtelen csónak-, kenu- és kajaktúrák, vagy az andalgós Tisza menti séták tárháza várja az idelátogatókat.

A Tisza-tó egyik legkiépítettebb idegenforgalmi központja Abádszalók. Hatalmas strandjáról, csúszdájáról és vízisportolási lehetőségeiről ismert város az Abádszalóki-medence partján található. A Tisza-tó négy medencéje közül ez a legmélyebb, így alkalmas a nyaralóhajók közlekedésére is. A bátrabbak Magyarországon egyedül állóan itt hódolhatnak a motorcsónak vontatta víziejtőernyőzésnek is.

A Tisza-tavat körülölelő gát kitűnően alkalmas a kerékpározásra és futásra, az aktív vízi sportok szerelmeseinek, vagy az állatvilág kedvelői számára is, akik számos madárfajjal találkozhatnak a térségben.

A Szalók Yacht Klub kedves és vidám személyzete örömmel segít a kikötésben. Igényesen rendben tartott szép környezet, és vízi koktélbár várja a vendégeket, de lehet itt wakeboardozni és jet-ski is bérelhető, ha extrém kalandokra vágynak az utazók. A klub színvonalas vízparti étterme és grillterasza igazi gasztronómiai különlegességeket kínál, a naplemente pedig itt igazán varázslatos a kellemes nyárestéken.

Egész évben érdemes ellátogatni Abádszalókra, hiszen gasztronómiai, kulturális, képzőművészeti és sportprogramjaival színesíti a környék életét.

Szalók Yacht Klub

HAJÓSBOLTBAN a hajófelszerelések mellett üdítő és jégkrém is vásárolható.

POPEYE BÁR: A hétköznapokból kiszakadva igazi felfrissülést nyújt a vízi sportok kedvelőinek a POPEYE BÁR. A vízre épült különleges hangulatú bár legegyszerűbben vízi járművel közelíthető meg. Tavasztól őszig nyitott terasszal, széles ital és koktélválasztékkal, barátságos árakkal, folyamatos akciókkal, igényes kiszolgálással várja vendégeit!

 

SZALÓKI PANORÁMA ÉTTEREM: Exkluzív környezetben, hatalmas grillterasszal, ínyenc fogásokkal, csodálatos kilátással várja minden kedves vendégét.

 

Kisebb hajótúrák szervezése, banánozás, vízisí, wakeboard. (Előre egyeztetett időpontban és árban!)

 

Elérhetőségek:

5241 Abádszalók, Attila öböl

Fekete Emőke (kikötővezető) +36 30 559 7954

Yachtklub2015@gmail.com

Http://szalokyachtklub.hu/hu/bemutatkozas/