Dereszla Vinotéka

Dereszla Pincészet és Henye Borászat

A tokaji borvidéken található Bodrogkeresztúr legnagyobb pincéje, mely vinotékájában mindennap várja a minőségi borok szerelmeseit. A 600 éves történelmi pince több mint 1 kilométer hosszan, öt szint mélységben található a Dereszla dűlői alatt, ahová szeretettel várják vendégeiket pincelátogatásra és borkóstolásra. A pince történelmével, a borászati technológiákkal, a feldolgozás folyamatával is megismerkedhetnek az érdeklődők. Kóstolótermeik kiváló atmoszférát biztosítanak a tokaji borok ízleléséhez.

Henye Borbár & Rendezvényközpont

A Henye Borászat épületében található Henye Borbár & Rendezvényhelyszín egész évben várja minden kedves vendégét. A teraszról tokaj-hegyaljai dűlőkben, a Tokaj-hegyben gyönyörködhetünk, de jó idő esetén egészen Sárospatakig ellátunk.

 

A Borbár elhelyezkedésének és méretének köszönhetően kiváló helyszín BORKÓSTOLÓK, borvacsorák, CSAPATÉPÍTŐK, esküvők, KONFERENCIÁK megtartására.

Vendégeink számára száraz és édes borokat, borkülönlegességeket, helyi házi szörpöket és baristák által készített kávékat kínálunk.

Programlehetőségek: Kalandos dűlőtúra John Deer gatorokkal Tokaj Hegyalja neves dűlőiben, Hajótúra a Bodrog és Tisza érintetlen természeti környezetében, kerékpározási lehetőség

A Borbár ad helyet a 2017 márciusa óta heti rendszerességgel megrendezésre kerülő Keresztúri esték rendezvénysorozatnak. www.kereszturiestek.hu

 

 

DÖMÉNÉ PETRÓCZKI HEDVIG

Cím: 3916 Bodrogkeresztúr, Felső utca 2.
Email: dereszlavinoteka@gmail.com
Telefon: +36 30 456 4717
www.dereszlavinoteka.hu