Szezonzáró kedvezmények

Fedezd fel a Tisza-tó különleges hangulatát, vagy Tokaj és a Bodrog vadregényes kanyarulatait! Próbáld ki a nyaralóhajózás felejthetetlen életérzését, nyugalmát most akár 35% kedvezménnyel!  Indulási lehetőség Kisköre vagy Tokaj bázisról.

 

Kedvezményesen foglalható időszak: szeptember 7 – október 31. között*

  • 3 napos hosszú hétvége (péntek-vasárnap) esetén: 20% kedvezmény
  • 4 napos hosszú hétvége (csütörtök-vasárnap) esetén: 25% kedvezmény
  • 5 napos hétköznapi hajózás (hétfő-péntek) esetén: 25% kedvezmény
  • 1 hetes hajózás (szombat-szombat) esetén: 35% kedvezmény

 

A Tisza-tó őszi varázsa

A Tisza-tó ősszel a legromantikusabb. Ilyenkor a Tisza menti erdők levelei sárgában és vörösben pompáznak, ezernyi vonuló madár hangja hallatszódik. Messze száll a nyári nyüzsgés, mintha csak egyedül lennénk. A Tisza is lelassul, egy kicsit megáll az idő. A természet hangja és az ősz jellegzetes illata segít a teljes nyugalom megélésében. Különleges és varázslatos!

A világhírű Tokaj őszi arca

Tokaj természeti adottságai és a tokaji bor méltán világhírű! Itt találkozik a Bodrog és a Tisza, a Kopasz-hegy lábánál. Festői! A nyaralóhajók tokaji bázisáról könnyen bejárhatod a Bodrog legszebb részeit. A nappali hajózás után pedig fedezd fel a világhírű pincészeteket, élvezd a Tokaji Szüreti Napokat, a szüreti felvonulásokat, borászati és gasztronómiai, illetve kulturális programokat!

FOGLALÁS és Időpont keresés ››

 

*Jelen feltételes ajánlatunk kifejezetten nem minősül – még annak elfogadása esetén sem - szerződést létrehozó, vagy kötelező szerződéskötési kényszert jelentő ajánlatnak. Amennyiben érdeklődne a foglalási feltételekről, kérem keressen minket e-mailben a info(kukac)nyaralohajozas.hu címen.

**Amennyiben a COVID-19 vírus miatt kijárási korlátozás lép életbe a 2020-as nyaralóhajós szezonban, vis major helyzetre való tekintettel az akció keretében 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!